Kremalı Mantarlı Spagetti Malzemeleri
500 gr. spagetti makarna
2 yemek kaşığı tereyağı
500 gr. mantar
2 diş sarımsak
400 gr. krema
4-5 dal fesleğen
Tuz
Karabiber
500 gr. spagetti makarna
2 yemek kaşığı tereyağı
500 gr. mantar
2 diş sarımsak
400 gr. krema
4-5 dal fesleğen
Tuz
Karabiber
Kaynayan tuzlu suda spagettileri haşlayın.
Ayrı bir tencerede tereyağını eritin.
İnce dilimlediğiniz sarımsakları ekleyin bir tur çevirin ve mantarları tencereye alıp iyice pişirin, krema, tuz ve karabiberi ilave edin.
Haşlanan spagettileri sosun içerisine alın ve fesleğen yapraklarını da ekleyerek karıştırıp, sıcak servis edin.
Hiç yorum yok: