» » » » Otlu Pesto Sos

Malzemeler
1 tutam fesleğen
1 tutam taze nane
1 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı kavrulmuş çam fıstığı veya fındık veya ceviz
2 diş sarımsak
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı rende parmesan
Tuz-karabiber

Mutfak robotuna bütün yeşillikleri ve çam fıstığını koyup karıştırın. Eğer çam fıstığı yerine ceviz veya fındık kullanıyorsanız daha sert oldukları için önce robotta onları parçalayın, sonra yeşillikleri koyun. Sonra sarımsağı koyun ve tekrar karıştırın.
Robotunuz çalışırken zeytinyağını yavaş yavaş dökmeye başlayın. Bütün yağ bitince robotu durdurun ve bir spatula yardımıyla kenarlarda biriken malzemeyi ortaya toplayın. Rende parmesan peynirini koyun ve tekrar karıştırın. Tuz ve karabiberle baharatlandırın.
Bu sosu ağzı kapalı olara buzdolabında saklayıp,makarna,patates ve etinizin yanında servis edebilirsiniz.

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply